Menu

Informatie over de camping

Camping De Brug is een echte familiecamping. In een rustige omgeving, maar voor een actieve vakantie moet je ook bij De Brug zijn.
Langs de camping ligt de Hertogswetering deze behoort niet bij de camping, maar er mag in gevist worden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor ontspannende wandelingen of fietstochten.

Speeltuin

Op het sportterrein van Camping De Brug kan iedereen zich vermaken. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de speeltoestellen. Honden zijn toegestaan op de camping. Ze moeten aan de lijn gehouden worden en mogen alleen uitgelaten worden buiten de camping.

Wilt u één nachtje verblijven dat kan ook op het Toerveld vlakbij het sanitaire gebouw, bent u lid van SVR dan hanteren wij speciale tarieven zie de tarieven pagina. Dit is een service daar wij niet een speciale SVR Camping zijn, er verblijven ook andere gasten die graag in het weekend gezellig bij elkaar zichzelf vermaken naar een week hard werken. Houd u daar als SVR lid van middelbare leeftijd wel rekening mee. Een regel daarin is om 23.00 moet het rustig zijn dit geldt voor iedereen die verblijft op de Camping De Brug.

Toilet gebouw